Skip to main content

Τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα: Τι κατέθεσε ο οδηγός της μαύρης Corvette

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής, μαζί με τη δικηγόρο του

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο».

Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς Corvette, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη Corvette τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.