Skip to main content

Τρομακτικό ατύχημα στο Ρίο, Ολλανδή ποδηλάτης έπεσε αναίσθητη (vid)

Με την πτώση του ποδηλάτου, έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι χάνοντας τις αισθήσεις της - Έγραψε στο twitter ότι είναι καλά, αλλά... απογοητευμένη!

Μια δύσκολη στροφή, ένας κακός υπολογισμός και λίγο έλειψε να συμβεί το μοιραίο. Πρωταγωνίστρια η Ολλανδή πρωταθλήτρια στο αγώνισμα της ποδηλασίας ανοιχτού δρόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Ανεμιέκ Φαν Φλέτεν, η οποία είδε τη ζωή της να κινδυνεύει μετά από μια πολύ άσχημη πτώση.

Η Φαν Φλέτεν έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια μιας κλειστής δεξιάς στροφής με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και πατώντας απότομα φρένο, έπεσε στο έδαφος.

Το κακό για αυτήν ήταν πως στο τέλος της ασφάλτου, υπήρχε ένα άνοιγμα σχεδόν 30 εκατοστών, ενώ με την πτώση του ποδηλάτου, έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι χάνοντας τις αισθήσεις της.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τις πρώτες ώρες παρέμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας μέχρι να βεβαιωθούν οι γιατροί πως δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.

Η ίδια, μάλιστα, μέσω του twitter λίγο αργότερα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό αλλά εξέφρασε την απογοήτευσή της για το περιστατικό αφού μέχρι την στιγμή του ατυχήματος πραγματοποιούσε εξαιρετικό αγώνα.