Skip to main content

Τροΐζι: Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

«Στόχος είναι από τα 5 ματς που απομένουν, το λιγότερο να πάρουμε τα 3 και να μην χάσουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε ο κόουτς του «Γηραιού»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ηρακλή, τον κόσμο της ομάδος και τους Τομ Παπαδόπουλο-Εμάνουελ Περόνε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του «Γηραιού»:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Ηρακλή: «Είναι μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, το κλίμα δεν ήταν καλό στην αρχή, όμως, σε 2-3 μέρες άλλαξαν τα πράγματα».

Για το αν θεωρεί ότι ο Ηρακλής έχει θέμα ψυχολογίας: «Όταν η ομάδα δεν πάει καλά και δεν βάζει γκολ, πάντα υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Πιστεύω ότι με το τελευταίο αποτέλεσμα άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Ανέβηκε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα για να πάρουμε τη νίκη με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό που είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Για το τι είπε στους παίκτες όταν ανέλαβε για να τους ανεβάσει την ψυχολογία: «Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Εγώ έχω τη δική μου, ξέρω τη Β’ Εθνική, διάβασα πολύ καλά τους παίκτες του Ηρακλή. Δεν είναι δυνατόν τέτοιοι παίκτες να έχουν αυτήν την πορεία στο πρωτάθλημα. Τους είπα να μπαίνουν δυνατά στο γήπεδο και να μη φοβούνται. Ο κόσμος θέλει να βλέπει προσπάθεια. Και πιστεύω πως σε αυτούς τους δύο αγώνες η ομάδα πήγε καλά».

Για το αν φοβήθηκε κάτι όταν ανέλαβε: «Ήρθα στον Ηρακλή για να κάνω κάτι διαφορετικό. Τρέφω σεβασμό για όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον Ηρακλή ως τώρα. Ο καθένας έκανε τη δουλειά του. Εμένα στόχος μου είναι από τα πέντε ματς που απομένουν, το λιγότερο να πάρουμε τους τρεις και να μην χάσουμε. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον στόχο του Ηρακλή: «Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Όταν ήρθα στον Ηρακλή έμεναν επτά αγώνες. Θέσαμε ως στόχο τουλάχιστον τέσσερις νίκες για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Και του χρόνου να κάνουμε μια καλύτερη ομάδα».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: «Είναι κύριος και προσπαθεί να με βοηθήσει στην ομάδα. Και αυτός και όλοι της διοίκησης».

Για τον Εμάνουελ Περόνε που σκόραρε το νικητήριο γκολ στην Καλαμαριά: «Είναι μεγάλος παίκτης, δούλεψα και στη Λάρισα μαζί του. Τον ξέρω πολύ καλά. Δεν είναι μόνο ο Περόνε όμως. Είμαι χαρούμενος και για τον Γιάννη Παπαδόπουλο που παίζει τώρα 90λεπτα. Και για άλλους παίκτες».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο στην Καλαμαριά και βοήθησε την ομάδα. Έτσι πρέπει να συνεχίσει. Να έρθουν στο γήπεδο, να είναι μαζί μας. Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να παρατήσουμε την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας».