Skip to main content

Τροΐζι: Ψηλά το κεφάλι, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

«Η ομάδα παίζει καλά αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε, αυτό μας αγχώνει. Μακάρι να νικάμε και ας μην είμαστε τόσο καλοί», δήλωσε ο κόουτς του Ηρακλή.

Για την αγχωτική νίκη του Ηρακλή επί του ΑΟ Τρικάλων στο Καυτανζόγλειο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρσέλο Τροΐζι υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος, ξεκινώντας από το προσεχές παιχνίδι εναντίον του ΝΠΣ Βόλου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Βόλο», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός του «Γηραιού» και σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τo ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών απάντησε:

«Σε αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, εμείς πρέπει να κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ ξέρω ότι η διοίκηση θα προσπαθήσει να τον πληρώσει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε, αυτό μας αγχώνει.

Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Μακάρι να έρχονται νίκες και ας μην είμαστε τόσο καλοί».