Skip to main content

Τσακαλώτος: Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ

Ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε και το θέμα της μεταγραφής του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, δικαιολογώντας την επιλογή του Σέρβου.

Η πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και το θέμα της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μεταξύ άλλων ο ΥΠΟΙΚ συνέντευξη του στον ρ/σ 24/7 τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως καταλαβαίνει το όλο θέμα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

«Κοιτάξτε, σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μία ισορροπία. Ένας μεγάλος στην ηλικία που να πάρεις πολλά λεφτά και να επενδύσεις σε νεότερα ταλέντα και να έχεις συνέχεια...» ήταν το σχόλιο του Υπουργού ο οποίος συνέχισε «...είναι όπως στην οικονομία. Έχουμε ανάπτυξη, τώρα, αλλά παίρνουμε μέτρα για να είναι βιώσιμη αυτή η ανάπτυξη...» σχολίασε αρχικά για το θέμα του Πρίγιοβιτς.

Για το αν το βλέπει θετικά; «Δεν το βλέπω θετικά με την έννοια ότι δεν θες να χάσεις έναν καλό παίκτη, αλλά καταλαβαίνω και τη λογική.»

Για τον κυριότερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ. Νομίζω αυτό το έχουμε καταλάβει»

Για το αν ο Ολυμπιακός στρατηγικά είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν παραδοσιακά ο μεγαλύτερος...».

Στη συνέχεια της απάντησης του Υπουργού, ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό επειδή είναι δύο "λαϊκές" ομάδες: «Νομίζω ναι, γιατί είναι σαν αυτό που λέει 'όσο πιο πολύ μοιάζεις, τόσο πιο πολύ τσακώνεσαι'. Δεν ξέρω αν θα χαρούν οι ΠΑΟΚτσήδες που το είπα αυτό, αλλά νομίζω έχει αυτή την πτυχή».