Skip to main content

Τσακαλώτος: Δυσκολίες αλλά και βελτιώσεις στη συμφωνία

Τι δήλωσε για τις προτάσεις της κυβέρνησης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μια συμφωνία που έχει και δυσκολίες αλλά και βελτιώσεις σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν, έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε ότι, «υπάρχει καλύτερο πακέτο σχετικά με το θέμα της ρύθμισης του χρέους». «Θα φτάσουμε στο στόχο του 2018 με διαφορετικό τρόπο λόγω της αλλαγής των οικονομικών συνθηκών. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που θα πάνε σταδιακά και όχι αμέσως» τόνισε.

«Ολα πρέπει να τελειώνουν απόψε» διεμήνυσε ο κ. Τσακαλώτος. Λίγο αργότερα μιλώντας στο ΑΠΕ, δήλωσε ότι στις 19:00 θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς.

Αιχμηρός ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στην ομιλία του. «Επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε με ποιο τρόπο θέλουμε να κυβερνήσουμε, ποια πρέπει να είναι η θέση μας στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά.