Skip to main content

Τσακαλώτος: Μείωση πλεονασμάτων όταν ξυπνήσει η Ωραία Κοιμωμένη

Το καυστικό σχόλιο του πρώην υπουργού Οικονομικών για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο και τη μείωση των στόχων για το πλέονασμα

Με τον ιδιαίτερο τρόπο του σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο και ειδικότερα το ζήτημα των πλεονασμάτων.

Ο κ. Τσακαλώτος, με ανάρτησή του στο facebook, υποστηρίζει αρχικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε αυτό που εμείς λέγαμε πριν τις εκλογές ότι θα αποτελέσει το μετεκλογικό αφήγημα της ΝΔ: Ότι πρώτα θα προσπαθήσουν χτίσουν την αξιοπιστία τους και μετά θα θέσουν το θέμα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων».

Στη συνέχεια, όμως, επικαλείται προεκλογικό σποτ της ΝΔ για να εμπλέξει στον σχολιασμό του τον... πρίγκηπα και την Ωραία Κοιμωμένη και γράφει: «Γιατί όμως θυμάμαι ότι, όταν στα σποτάκια ελεγε ότι διεκδικουμε χαμηλοτερα πλεονάσματα (0:30 στο βίντεο), δεν είχε κάποιον αστερίσκο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν (και αν) βρεθεί ο πρίγκηπας να φιλήσει την ωραία κοιμωμένη για να ξυπνήσει;».