Skip to main content

Τσάκας κατά Μαρινάκη!

Ο Βλάσης Τσάκας εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

«Γραφικό» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η σημερινή ανακοίνωση της ΠAE Ολυμπιακός προκαλεί όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Προβληματίζει ακόμα και τους, υγιώς σκεπτόμενους, φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο κατά τ’ άλλα συμπαθής πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να καταλάβει ότι δε μιλούν ποτέ για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.
 
Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε πολλά, με αποκορύφωμα όλων το πιο βρώμικο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ελλάδα.
 
Για αυτό εξάλλου κατηγορείται. Οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο η ομάδα του θα έπαιζε σε άλλη κατηγορία και ο ίδιος πιθανόν να «απολάμβανε» την ξεκούραση του κου Γιλντιρίμ.
 
Οι φαιδρότητες σας, οι σπάνιες και συλλεκτικές δηλώσεις για «εγκλήματα κατά της Ελλάδας» και το περίφημο «διδάξαμε ήθος» μετά την Καλοπούλεια παράσταση στο Καραϊσκάκη, δικαίως και πανηγυρικώς απένειμαν σ’ εσας το χαρακτηρισμό ΚΑΙ του γραφικού. Μη σας τον στερησουμε…
 
Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να καλωσορίζατε το ενδιαφέρον της Αυτού Υψηλότητας του σε ένα ποδόσφαιρο που εσείς και οι όμοιοί σας το καταντήσατε περίγελο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
 
Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι βλέπουν, κατανοούν και προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους. Λάθος μεγάλο. Συνεχίζετε να είστε ο ίδιος, αμετανόητος και προκλητικός κύριε Μαρινάκη.
 
Να γνωρίζετε όμως ότι με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό της Αυτού Υψηλότητας, οι τζάμπα μάγκες τέλος!
 
Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή είναι η δική μας πεποίθηση και το πιστεύω μας και αυτό θα γίνεται, είτε το θέλετε είτε όχι.
 
Βλάσης Τσάκας».