Skip to main content

Τσακίρης: Ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής στον Δ. Ωραιοκάστρου

Σε δήλωσή του ο κ. Τσακίρης ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, οι οποίοι, όπως ανέφερε, έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Στην πρώτη θέση κατατάσσουν τα εκλογικά αποτελέσματα στον δήμο Ωραιοκάστρου τον υποψήφιο δήμαρχο κι επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» Παντελή Τσακίρη, κατά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Σε δήλωσή του ο κ. Τσακίρης ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, οι οποίοι, όπως ανέφερε, έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής .

«Θα ήθελα να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Χιλιάδες δημότες του Ωραιοκάστρου βρέθηκαν στις κάλπες κι έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής που έρχεται στον τόπο κι ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουνίου. Θα ήθελα να στείλω κι ένα μήνυμα: Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Το λέω ειλικρινά. Και θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συνυποψηφίους μου για τον πολύ έντιμο και ειλικρινή αγώνα τον οποίο είχαμε όλον αυτόν τον καρό. Η πολιτική αλλαγή στον δήμο Ωραιοκάστρου επισφραγίζεται στις 2 Ιουνίου. Παρακαλώ θερμά να μη λείψει κανείς από τις κάλπες».