Skip to main content

Τσάκος (Καυτανζόγλειο): Εστάλη έγγραφο από τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση

Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του σταδίου γνωστοποίησε ότι πιθανόν οι δύο πλευρές να συναντηθούν και την επόμενη εβδομάδα.

Έγγραφο με το οποίο ζητά την παραχώρηση του Καυτανζογλείου έστειλε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του σταδίου, Κώστας Τσάκος στον ρ/σ «Metropolis» τονίζοντας παράλληλα ότι πιθανόν οι δύο πλευρές να συναντηθούν και την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τσάκος:

Για το εάν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Είναι έτοιμος για να μπει ο τάπητας. Πρέπει να μπει ο τάπητας αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα».

Για τις επαφές με ΠΑΟΚ για παραχώρηση του γηπέδου: «Έχει επικοινωνήσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Εστάλη έγγραφο που ζητά να υπάρξει ένα παραχωρητήριο για την επόμενη χρονιά τόσο για τους αγώνες πρωταθλήματος όσο και τους ευρωπαϊκούς. Θα γίνει εκ νέου μια διαπραγμάτευση χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ξεχαστεί τι είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη διοίκηση. Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του ΠΑΟΚ».