Skip to main content

Τσάκωσαν 58χρονο στο Ελευθέριος Βενιζέλος με πάνω από δύο κιλά κοκαΐνη - Δείτε βίντεο

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη βάρους δύο κιλών και 30 γραμμαρίων.

Στη σύλληψη ενός 58χρονου ο οποίος προσπάθησε να εισάγει ναρκωτικά στη χώρα μας προχώρησαν χθες οι αρχές στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου συνελήφθη στον Αερολιμένα Αθηνών 58χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες της Νότιας Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας στον Αερολιμένα Αθηνών μέσω της Ντόχα Κατάρ, προερχόμενος από το Σάο Πάολο Βραζιλίας.

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη βάρους δύο κιλών και 30 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει ανάμεσα στα τοιχώματα της αποσκευής του. Κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα κοκαΐνης και τα χρηματικά ποσά των -500- ευρώ και -302- Ρεάλ Βραζιλίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε βίντεο από τις ουσίες που κατασχέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος