Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ THESS INTEC

«Αυτή είναι πραγματική πρόοδος, είναι πραγματική θετική εξέλιξη. Θα υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή μας», τόνισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Στην πρόθεση του δήμου Θερμαϊκού να συμμετέχει τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο όσο και στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το τεχνολογικό πάρκο «Thess INTEC» που θα δημιουργηθεί εντός ορίων δήμου, αναφέρθηκε μιλώντας στο Radio North 98 fm ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

«Θα το συζητήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο για να λάβουμε απόφαση συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το τεχνολογικό πάρκο. Αυτή είναι πραγματική πρόοδος, είναι πραγματική θετική εξέλιξη. Θα υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή μας» τόνισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Διαβάστε - Thess Intec: Έτοιμο τέλος του 2023 το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης

Αναφορικά με την έναρξη της τουριστικής περιόδου ο κ. Τσαμασλής ανέφερε πως οι παραλίες του δήμου Θερμαϊκού διαθέτουν πέντε «γαλάζιες» σημαίες και στόχος της διοίκησης είναι να προστεθούν στην λίστα άλλες δυο. «Τα νερά μας δεν είναι απλά καθαρά. Είναι άριστα. Ότι συναντά κανείς στην Χαλκιδική το συναντά και στον Θερμαϊκό. Χιλιάδες επισκέπτονται την περιοχή μας καθημερινά» είπε ο κ. Τσαμασλής. «Οι παραλίες μήκους 52 χιλιομέτρων καθαρίζονται καθημερινά από ειδικά μηχανήματα. Οι προβλέψεις που κάνουν οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι ότι θα πάμε καλά. Κρατιούνται τα μέτρα. Τα καταστήματα εστίασης τα Σαββατοκύριακα είναι πλήρη. Τα πάμε καλά και θα τα πάμε καλά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ