Skip to main content

Τσαμασλής για απώλεια Γαλάζιας Σημαίας στον Ποταμό: Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θερμαϊκού προκλήθηκε αναστάτωση σχετικά με την καθαρότητα των νερών της ακτής, η οποία είναι δεδομένη.

Σε καταγγελία για την προστατευόμενη περιοχή αποδίδει ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής την απώλεια της Γαλάζιας Σημαίας για την παραλία του Ποταμού στην Επανομή όπως έγινε γνωστό χθες απο την κριτική που άσκησε η παράταξη Μαυρομάτη στη διοίκηση του δήμου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, «με λύπη είδα χθες διάφορα δημοσιεύματα με αφορμή ένα δελτίο τύπου του κ.Μαυρομάτη για τις γαλάζιες σημαίες στην περιοχή μας που δημιούργησε αναστάτωση ως προς την καθαρότητα των νερών κάτι που δεν ισχύει διότι τα κριτήρια και ο λόγος της αναστολής  της σημαίας ήταν μια καταγγελία για την προστατευομενη περιοχή!» και προσθέτει πως Η θάλασσα στην Επανομή είναι πεντακάθαρη και το αποδεικνύουν οι επισκέπτες που συνεχώς αυξάνονται και απολαμβάνουν την ομορφιά της περιοχής...».

Τέλος, αναφερόμενος στον προκάτοχό του και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο κ. Τσαμασλής λέει πως «κρίμα και για το δελτίο τύπου και για το ειρωνικό ύφος της γραφής και το κακό τελικά που πέτυχε δεν ήταν να πλήξει την διοίκηση αλλά να αναστατώσει κατοίκους και επισκέπτες και να δείξει το κακό πρόσωπο της πολιτικής ...μιας πολιτικής των απαρχαιωμένων αντιλήψεων και των ξεπερασμένων νοοτροπιών.