Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ: Ο ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

«Νιώθω πανευτυχής γιατί βρίσκομαι στη χώρα που γέννησε το θέατρο», φέρεται να τόνισε ο Μπαντέρας σε συζήτησή του με τον δήμαρχο Θερμαϊκού.

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισε από την παραμονή του στην Κεντρική Μακεδονία, και ειδικότερα, από τις περιοχές της Περαίας, του Αγγελοχωρίου και της Μηχανιώνας, ο χολιγουντιανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, τις οποίες και μοιράσθηκε σε μια φιλική συζήτηση με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Σύμφωνα με τον δήμο, η κουβέντα των δυο ανδρών έγινε στο διάλειμμα των γυρισμάτων και διήρκησε περίπου 40 λεπτά. Μέσα από αυτήν την επικοινωνία, αναφέρει η δημοτική αρχή, αποτυπώνονται οι εντυπώσεις του χολιγουντιανού καλλιτέχνη και η αγάπη του για την Ελλάδα και την περιοχή του Θερμαϊκού. «Νιώθω πανευτυχής γιατί βρίσκομαι στη χώρα που γέννησε το θέατρο» τόνισε ο Μπαντέρας όταν ως αφορμή της συζήτησης τέθηκε ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου.

Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του δήμου Θερμαϊκού, αλλά εξέφρασε και την πικρία του καθώς λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων δεν είχε την ευκαιρία να χαρεί τις παραλίες, «ωστόσο όμως σχημάτισε μια θετική άποψη». «Η περιοχή σας έχει πολλές ομορφιές. Ούτε εγώ περίμενα να βρεθώ σε τέτοιο περιβάλλον, αλλά δεν πρόλαβα να τo απολαύσω», είπε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας, συνεχίζει η ανακοίνωση του δήμου, δεν παρέλειψε να εκφράσει στον κ. Τσαμασλή τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια του δήμου και ζήτησε την κατανόηση των πολιτών κατά τη διάρκεια της λήψης ειδικών κυκλοφοριακών μέτρων.

«Όλα πήγαν καλά και σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μας παρείχατε», είπε με απλό και ειλικρινές ύφος, αναφέρει πάντα ο δήμος Θερμαϊκού, ενώ στην πρόσκληση που δέχθηκε από τον κ. Τσαμασλή για φιλοξενία όποια χρονική περίοδο εκείνος θα κρίνει κατάλληλη απάντησε: «Θα επιστρέψω ως ένας επισκέπτης».

Ο Αντόνιο Μπαντέρας αφού ολοκλήρωσε τις σκηνές στις οποίες συμμετέχει στο «Τhe Enforcer» αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη παίρνοντας όμως μαζί του –όπως ο ίδιος είπε - τις ομορφότερες εικόνες από τον δήμο Θερμαϊκού, καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ