Skip to main content

Τζάμπα ήττα (1-0) για τις Ελπίδες από την Αυστρία στην Τούμπα (video)

To συγκρότημα του Α. Νικοπολίδη δεν κατάφερε να σκοράρει, πληγώθηκε στο 84΄και πλέον πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης.

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Αυστρίας στο γήπεδο της Τούμπας για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Euro 2019.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι έχοντας μάλιστα και δοκάρι έπειτα από κόντρα του Μπάουμγκαρντνερ σε διώξιμο του Τσιμίκα.

Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τον έλεγχο και είχε καλές ευκαιρίες όπως αυτές του Λημνιού που από θέση βολής πλάσαρε αλλά ο Σλάνγκερ απέκρουσε προ γραμμής και του Κωτσόπουλου που έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά έπειτα από γέμισμα του Γαλανόπουλου αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερνε να πετύχει κάποιο γκολ και το πλήρωσε ακριβά στο 84΄όταν έπειτα από αδράνεια στην άμυνα, ο Πος έκανε προβολή από κοντά δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην Αυστρία.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στο Σεντ Πόλτεν (20:30, EΡΤ3).

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Μπουζούκης (82’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (46’ Λάμπρου), Λημνιός, Ανδρούτσος (65’ Κωτσόπουλος).

Αυστρία (Γκρέγκοριτς): Σλάνγκερ, Πος, Λίνχαρτ, Γκρίπιτς (61’ Γιακούποβιτς), Ντάνσο (70’ Ντ. Μπάουμγκαρντνερ), Λόβριτς (90’+2’ Κβάσινα), Ούλμαν, Λιούμπιτς, Βολφ, Μπάουμγκαρντνερ, Ίνγκολιτς.