Skip to main content

Τσεχία: Αυτοκτόνησε ο δράστης της επίθεσης στο νοσοκομείο

Η αστυνομία ανακοίνωσε στο Twitter ότι ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο. Στους έξι ο απολογισμός των νεκρών.

Νεκρός είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης της επίθεσης στο νοσοκομείο, στην πόλη Οστράβα, στη βορειοανατολική Τσεχία, ο οποίος άνοιξε το πρωί πυρ και σκότωσε έξι άνθρωπους.   

Η αστυνομία ανακοίνωσε στο Twitter ότι ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο. «Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο, ακούστηκε πυροβολισμός από εκείνο το σημείο. Βρισκόμαστε στο στάδιο ταυτοποίησης του άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι πριν από την ανάληψη δράσης από την αστυνομία», ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Nωρίτερα, οι αρχές είχαν ανακοινώσει ότι ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε έξι ανθρώπους σε αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τους πυροβολσιμούς και ένας πέθανε στο χειρουργείο. Δύο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά κανένας εκ των θυμάτων δεν είναι γιατρός.