Skip to main content

Τσέλσι και Ατλέτικο για μία θέση στα προημιτελικά του Champions League

Πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr για τον αγώνα του Stamford Bridze και το παιχνίδι Μπάγερν-Λάτσιο για τους «16» του Champions League

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Champions League. Τυπική διαδικασία δείχνει ότι είναι για τη Μπάγερν ο αγώνας ρεβάνς με τη Λάτσιο, μετά τη νίκη της με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι στη Ρώμη.

Ανοιχτή είναι η πρόκριση στο άλλο ζευγάρι, της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην πρώτη αναμέτρησή τους, που έγινε στο Βουκουρέστι, η Τσέλσι κέρδισε με 0-1 και απέκτησε προβάδισμα. Η Ατλέτικο θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στο Stamford Bridze για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους 2 σημερινούς αγώνες του Champions League, Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν-Λάτσιο, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, περισσότερες από 400 επιλογές, και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2 και 0-1 για τον αγώνα Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης και η τριάδα με το σκοράρισμα από τον Λεβαντόφκσι στο παιχνίδι Μπάγερν-Λάτσιο, το Goal στο ματς Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης και τα Over 2,5 γκολ στον αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ.

To Pamestoixima.gr δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν και σε ειδικές αγορές Cross Sports, να στοιχηματίσουν δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα σήμερα μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά σουτ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι του Champions League Μπάγερν-Λάτσιο ή οι συνολικές ασίστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα του NBA Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μιλγουόκι Μπακς.