Skip to main content

Αιχμές Τσερμενίδη για συμπόρευση διοίκησης ΟΑΣΘ με Σπίρτζη

Είτε μέτοχος είτε εργαζόμενος τα ίδια δικαιώματα και ανάγκες έχουμε, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΑΣΘ

Για προσπάθεια της διοίκησης του Οργανισμού να διχάσει τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, πιθανόν με εντολή από τον υπουργό κ. Σπίρτζη, ώστε να μην συμμετέχουν μαζικά στην προαναγγελθείσα επίσχεση εργασίας κάνει λόγο ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η διοίκηση δημιουργεί έναν «απεργοσπαστικό μηχανισμό», προσπαθώντας να διχάσει τους εργαζόμενους και «να αδυνατίσει τις απαιτήσεις τους και την επιβίωση των οικογενειών τους».

«Επιχειρείται από πλευράς της διοίκησης του ΟΑΣΘ διχασμός ανάμεσα σε εργαζόμενους και μη ίσως και με εντολή του υπουργού Μεταφορών», υποστηρίζει ο πρόεδρος. 

«Είτε μέτοχος είτε εργαζόμενος τα ίδια δικαιώματα και ανάγκες έχουμε, εκτός αν θέλετε να πούμε όλοι μαζί "ναι" στις ορέξεις και στα σχέδια του Σπίρτζη για δημόσιο φορέα», γράφει ο κ. Τσερμενίδης και καλεί τους συναδέλφους του σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Και καταλήγει: «Μην τους ακούτε, το μέλλον ανήκει στους αγωνιστές. Κανένας απεργοσπάστης, η ισχύς εν τη ενώση, μας φοβούνται γι' αυτό σας εκλιπαρούν».