Skip to main content

Τσερμενίδης: Πρόβλημα η κυκλοφορία μεταναστών με τα αστικά του ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αντιδρούν για το γεγονός ότι μετανάστες δεν υπακούν στα περιοριστικά μέτρα και ανεβαίνουν στα λεωφορεία σωρηδόν.

Έκκληση στην κυβέρνηση και την ηγεσία της Αστυνομίας να λάβει μέτρα για την κυκλοφορία των μεταναστών με λεωφορεία του ΟΑΣΘ, απηύθυνε ο pρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Οργανισμού, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, μίλησε για «μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η Πολιτεία πρέπει να λάβει μέτρα».

«Μόλις σήμερα έμαθα, ότι γίνεται έλεγχος από την Αστυνομία στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και κατεβάζει τους μετανάστες αν είναι πολύς ο κόσμος», σημείωσε ο κ.Τσερμενίδης και συμπλήρωσε πως το Σωματείο συμφώνησε με τον ΟΑΣΘ, μέσα στα λεωφορεία να είμαι μόνο καθήμενοι.

«Τα μέτρα, που ισχύουν για όλους να ισχύουν και για τους μετανάστες, δεν μπορεί να βγαίνουν από τις δομές χωρίς έλεγχο», τόνισε ο κ.Τσερμενίδης.

Ανέφερε μάλιστα πως δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη κλωβοί σε όλα τα λεωφορεία, αλλά σε 50 μέχρι στιγμής και η διαδικασία συνεχίζεται. «Στόχος μας είναι ό,τι λεωφορείο νέο έρχεται να έχει καμπίνα για τον οδηγό», κατέληξε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.