Skip to main content

Τσιαπακίδης για Νέα Τούμπα: Τι ισχύει για σχολείο και κολυμβητήριο

Ο πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας είπε ότι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα βοηθήσει στην καλύτερη αξιοποίηση του χώρου.

Για τα σχέδια της νέας Τούμπας και την αξιοποίηση της περιοχής μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», o Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας υποστήριξε ότι η κατασκευή του καινούργιου γηπέδου του ΠΑΟΚ θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα βοηθήσει στην καλύτερη αξιοποίηση του χώρου.

Επιπλέον, τόνισε ότι το σχολείο δεν θα γκρεμιστεί ενώ το ίδιο ισχύει και για το κολυμβητήριο, για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να αναβαθμιστεί και να γίνει καλύτερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τσαπακίδης:

«Θέλουμε την αναβάθμιση της περιοχής μας; Είναι ευκαιρία να γίνει αυτό με τη δημιουργία του νέου γηπέδου, οι όποιες ενστάσεις θα τις δεχτώ αλλά πιστεύω ότι είναι λόγω άγνοιας.

Θέλουμε να αξιοποιηθεί ο χώρος και να γίνει πρότυπο για τους κατοίκους;

Να πάω στο κολυμβητήριο. Δεν είπαμε ότι θα κατεδαφιστεί. Ίσα όσα είπανε ότι ο χώρος αυτός θα αξιοποιηθεί και να γίνει κλειστός και καλύτερος. Είμαστε σε συζητήσεις να γίνει δωρεάν η χρήση του για κάποιες ώρες. Υπάρχει διάθεση από τον Σαββίδη να κάνει καλύτερο και πιο χρήσιμο το κέντρο πολιτισμού. Το σχολείο δεν θα γκρεμιστεί. Επιπλέον, η ΠΑΕ θα δώσει τους χώρους πάρκινγκ στους κατοίκους εκτός από το πεντάωρο που θα είναι ο αγώνας. Υπάρχει διάθεση από τον ΠΑΟΚ ο χώρος του Λόφου να καθαριστεί, να γίνει χώρος περιπάτου, να ανοίξουν τα αρχαία για να μπορούν να περιηγηθούν οι άνθρωποι που ακολουθούν την ομάδα τους».