Skip to main content

Τσιάρτας για Κέρκυρα-Κουκάκι: Να διώκονται και όσοι ρημάζουν Εκκλησίες

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για την περίπτωση των ιερέων που προχώρησαν σε Θεία Μετάληψη πιστών παρά τις απαγορεύσεις.

Θέση για την περίπτωση των ιερέων σε Κέρκυρα και Κουκάκι που προχώρησαν την περασμένη Κυριακή σε Θεία Μετάληψη πιστών παρά τις απαγορεύσεις που έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο των μέτρων για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού πήρε διαδικτυακά ο Βασίλης Τσιάρτας.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής ξεκαθαρίζει ότι δεν δικαιολογεί τις ενέργειες των ιερέων, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο υπογραμμίζει πως θα έπρεπε να διώκονται «με τον ίδιο ζήλο» και όσοι «σπάνε και ρημάζουν τις Εκκλησίες».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ στο Facebook:

«Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τις ενέργειες των ιερέων στη Κέρκυρα κ στο Κουκάκι, θα ήταν εξίσου δίκαιο με τον ίδιο ζήλο που διώκονται από τις αρχές, να βλέπαμε το ίδιο να γίνεται κ σε αυτούς που σπάνε κ ρημάζουν τις Εκκλησίες. Εκτός αν τελικά οι μόνοι κακοί είναι οι χριστιανοί κ οι υπόλοιποι φοράνε το φωτοστέφανο κ δε μπορείτε να τους κοιτάξετε. Κ δεν αναφέρομαι μόνο στους λαθροεισβολείς. Μη κάνετε διακρίσεις. Όσο για ρατσισμό, ας μη μιλήσουμε».