Skip to main content

Τσιόδρας: Ειδική υποεπιτροπή για τις κατασκηνώσεις-Τα υπέρ και τα κατά

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας ανέφερε πως αύριο Σάββατο ή την προσεχή Δευτέρα αναμένεται η εισήγηση της υποεπιτροπής για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Ειδική υποεπιτροπή έχει αναλάβει το θέμα της λειτουργίας των κατασκηνώσεων, τόνισε σήμερα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ερωτηθείς σχετικά, ο καθηγητής ανέφερε πως η επιτροπή επιστημόνων έχει συζητήσει για το ζήτημα, σημειώνοντας παράλληλα πως έχουν εκφρασθεί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας απόφασης, ενώ, όπως είπε, αναμένεται ή αύριο Σάββατο ή τη Δευτέρα η εισήγηση της υποεπιτροπής.

Αναφορικά με την τοποθέτηση της επιτροπής για το ζήτημα, ο κ. Τσιόδρας διευκρίνισε πως είναι ένας χώρος που μπορεί να λειτουργήσει απομονωμένα για τα παιδιά και που καλλιεργείται η κοινωνικότητα, αντιπαραβάλλοντας ωστόσο την άποψη πως αποτελεί και χώρο όπου υπάρχουν επαφές περισσότερες «από αυτές που θέλουμε αυτή την περίοδο, τον Μάιο» και που οι αποστάσεις σχεδόν καταργούνται.

«Όλα τα μέλη της επιτροπής περιμένουμε την εισήγηση της υποεπιτροπής για τις κατασκηνώσεις» πρόσθεσε ο κ. Τσιόδρας, αναφέροντας πως το ζήτημα θα συζητηθεί αύριο ή τη Δευτέρα.