Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ΑΤΤΙΚΗ - ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ

Στον χάρτη θετικότητας η Αττική ξεπερνά το 5%, σύμφωνα με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα - 554 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό.

Παρών στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό ήταν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Αττική.

«Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό», είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αναφερόμενος στα νεότερα στοιχεία. «Ο μετακινούμενος μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών ανεβαίνει, γεγονός που είναι επίσης δείγμα της κυκλοφορίας στην Αττική περισσότερο», συμπλήρωσε.

«Στον χάρτη θετικότητας η Αττική ξεπερνά το 5%. Έχει μία σταδιακή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που βάζουν την Αττική στο πορτοκαλί», δήλωσε ο καθηγητής.

«Ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι πλέον στους 554, είναι περίπου στο 20 με 30% των κλινών, ανάλογα την περιοχή που βλέπει κανείς», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ένας από τους δείκτες που καθοδηγούν τη λήψη περισσότερων μέτρων» σε ό,τι «αφορά τις περιοχές της Αττικής».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ