Skip to main content

Τσιώλης: «Είμαι αισιόδοξος»

Ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, με δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό εξέφρασε την αισιοδοξία του εν όψει της ερχόμενης σαιζόν.

 

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι (3-1). Ο Καρδιτσιώτης αναφέρθηκε στην απόκτηση κάποιου επιθετικού αλλά και την απόδοση του νεαρού Γιαννίτση. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Με το φιλικό αυτό τελείωσε και ο δεύτερος κύκλος της προετοιμασίας. Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό και βγάλανε σε πέρας το πρόγραμμα και είμαι αισιόδοξος. Όσο για το παιχνίδι ήταν άλλο ένα που μας έβγαλε από την ρουτίνα με τα παιδιά να δείξανε να αφομοιώνουνε την τακτική. Στο τρίτο σκέλος της προετοιμασίας θα αποκτήσουμε ταχύτητα και αυτοματισμούς όπου θέλουμε δουλειά και πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε και αυτήν την συμπεριφορά. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για την δουλειά του γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες ομάδες».
 
Για την απόκτηση κάποιου επιθετικού: «Νομίζω ότι ο Άρης είναι μία πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις», για να προσθέσει: «Σίγουρα ένας παίκτης στην επίθεση με ποιότητα και εύκολο το γκολ χρειάζεται και ελπίζω να τον έχουμε στο τρίτο στάδιο».
 
Για την απόδοση του Γιαννίτση: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Γιαννίτση και είναι η ευκαιρία για τον Άρη ένα δικό του παιδί να σταδιοδρομήσει αφού έχει όλες τις δυνατότητες και όλοι μας έτσι ξεκινήσαμε».