Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ - ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ του αιτήματος του Νίκου Ανδρουλάκη, να δοθεί στην Επιτροπή Θεσμών ο πλήρης φάκελος παρακολούθησης

Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του, τάσσεται υπέρ του αιτήματος του Νίκου Ανδρουλάκη, να δοθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο πλήρης φάκελος παρακολούθησής του. «Αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρεώση για την κυβέρνηση» υποστηρίζει.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας καλεί την ΑΔΑΕ να ενημερώσει «όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Το αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη να δοθεί στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησής του, αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση.

Όπως και η άρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν.

Όλα στο φως, εδώ και τώρα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ