Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
x

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως εγγυητή των ματωμένων κερδών των καρτέλ, ζητώντας πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Σφοδρή επίθεση και σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στην εφημερίδα “Documento”.

«Η καθεστωτική δυστοπία Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει. Είναι θέμα Δημοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να φύγουν πριν να είναι πολύ αργά και να αναλάβει την ανάταξη της χώρας μια προοδευτική κυβέρνηση.

Όπως τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η χώρα δεν μπορεί να αντέξει ένα μετά το άλλο, όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Στην πανδημία με πάνω από 30.000 νεκρούς, είμαστε στην πρώτη θέση στην Ευρώπη. Η τιμή του ρεύματος είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη. Οι τιμές της βενζίνης και των ειδών πρώτης ανάγκης επίσης, μας χαρίζουν το ευρωπαϊκό μετάλλιο ακρίβειας.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «το μακρύ χέρι της αισχροκέρδειας» που λειτουργεί ως εγγυητής των ματωμένων κερδών των καρτέλ και ψέγει την πλειοψηφία για την αλλαγή δόγματος στην εξωτερική πολιτική για να καταλήξει τονίζοντας πως η πολιτική αλλαγή δεν είναι «θέμα κομματικής αντιπαράθεσης, αλλά Δημοκρατίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ