Skip to main content

Τσίπρας: Η Λίβερπουλ το μόνο πράγμα που ταιριάζουμε με τον Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στη στήριξή του στη Λίβερπουλ, κάτι που είχε εκδηλώσει και ο πρόεδρος της ΝΔ - Το... ωχ του Αλ. Τσίπρα

Τη οπαδική του προτίμηση στη Λίβερπουλ αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ένα σχόλιό του για το ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 88,6 εν όψει Ευρωεκλογών και εκλογών για την Αυτοδιοίκηση.

Ο δημοσιογράφος τού υπενθύμισε πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι υποστηρίζει τη Λίβερπουλ, ο πρωθυπουργός απάντησε χαριτολογώντας:

"Ωχ την πατήσαμε δηλαδή, ε;", ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού και όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει γιατί το είπε, απάντησε με χαμόγελο: "Ξέρω 'γω, γιατί εγώ είμαι από πολύ μικρός με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία, από τότε που παρακολουθούσα το αγγλικό πρωτάθλημα με τον Γιάννη Αργυρίου στην ΕΡΤ2. Από τότε ήμουν με τη Λίβερπουλ, είναι ίσως το μόνο πράγμα που με τον κ. Μητσοτάκη ταιριάζουμε τις απόψεις μας".

"Το ωχ, όμως, πού πήγαινε;", επέμεινε ο δημοσιογράφος και ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στη μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν τον Μάρτιο του 2017: "Μη χάσουμε, αυτό φοβήθηκα. Επειδή την άλλη φορά είπε ότι ήταν με την Παρί Σεν Ζερμέν, είχε κερδίσει στο Παρίσι 4-0 τη Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε".

Ακούστε το σχόλιο του πρωθυπουργού από το 1:04:26