Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Από την πλευρά τους οι παραγωγικοί φορείς έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν σχετικά υπομνήματα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για την 84η ΔΕΘ.

Ο πρώην πρωθυπουργός στη συνάντηση συνοδευόταν από τους τομεάρχες του κόμματος Ευκλείδη Τσακαλώτο, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκο Παππά και Αλέξη Χαρίτση.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω", είπε ο κ. Τσίπρας στους φορείς.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσίπρας έχει αποκτήσει μια επικοινωνία και σχέση με τους φορείς καθώς ερχόταν συχνά όταν ήταν πρωθυπουργός. "Έχουμε αποκτήσει μια σταθερή επικοινωνία και σχέση γιατί ως πρωθυπουργός είχα την έμπνευση να επισκέπτομαι συχνά τη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας και το γραφείο του πρωθυπουργού. Η Θεσσαλονίκη και η Βόρειος Ελλάδα, μπορεί να λέμε πολλές κουβέντες ότι είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, η συμπρωτεύουσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει παραμεληθεί αρκετά" τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης προς τους φορείς ότι "εμείς κάναμε μια προσπάθεια να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα. Αν αυτή η προσπάθεια συνεχιστεί θα είναι καλό για τον τόπο”.

Από την πλευρά τους οι παραγωγικοί φορείς έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν σχετικά υπομνήματα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ