Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

Με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που τον κατηγορεί για διαστρέβλωση δηλώσεων.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και στο Facebook απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην κατηγορία του πρωθυπουργού ότι είπε ψέματα όσον αφορά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στην ανάρτηση που συνοδεύεται από βίντεο με τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα. Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...».

Στην κατηγορία του πρωθυπουργού προς τον Αλέξη Τσίπρα "ότι λέει ψέματα" για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου απάντησε και ο ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας να αναφέρεται στις περιπολίες στο Αιγαίο και στο προσφυγικό σε σχέση με την Τουρκία.

Τα βίντεο συνοδεύονται με το σχόλιο «είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ αλήθεια είναι ο ψεύτης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ