Skip to main content

Τσίπρας: Tα έκαναν όλα λάθος για τον κορωνοϊό – Τεστ σε κάθε τουρίστα

Ο κ. Τσίπρας επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση επειδή δεν επέβαλε υποχρεωτικά αρνητικό τεστ 72 ωρών κάθε τουρίστα που έρχεται από όλες τις πύλες εισόδου

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook. "Τα έκαναν όλα λάθος και ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν (...) Η κυβέρνηση έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για να μετατρέψει την επιτυχία σε φιάσκο" δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση επειδή δεν επέβαλε υποχρεωτικά αρνητικό τεστ 72 ωρών κάθε τουρίστα που έρχεται από όλες τις πύλες εισόδου. "Και ακόμη και σήμερα συνεχίζουν την αλλοπρόσαλλη πολιτική" σημείωσε.

Όπως αναφέρει ότι "αντί να πατήσουν πάνω στη συλλογική επιτυχία και να σχεδιάσουν με ασφάλεια τα επόμενα βήματα, πορεύτηκαν με μόνη πυξίδα τη πολιτική σκοπιμότητα" και σχολιάζει πως "η επικοινωνιακή προσπάθεια συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών είναι τουλάχιστον ανήθικη".

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: