Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 26/5 ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

«Η κινητήρια δύναμή μας είναι οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες», επεσήμανε στην εκλογική επιτροπή του κόμματός του ο πρωθυπουργός.

Στο συντονιστικό της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μίλησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στην εισήγησή του, έδωσε έμφαση στην «ιδιαίτερα θετική δυναμική» των πρώτων βημάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και στην αναγκαιότητα συγκρότησης πλατιών τοπικών επιτροπών στήριξης σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε, «η μαζική προσέλευση στις πρόσφατες εκδηλώσεις δείχνει την ισχυρή κοινωνική βάση του νέου εγχειρήματος, το οποίο και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης, αλλά και ενεργοποίησης των ευρύτερων λαϊκών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων».

Κατά τον κ. Τσίπρα, στις περιοδείες και τις παρεμβάσεις του επόμενου διαστήματος, αλλά και στην καμπάνια του εκλογικού σχήματος, θα αναδειχτούν οι προγραμματικές θέσεις, το σχέδιο και το όραμα της προοδευτικής συμπαράταξης, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη. Ταυτόχρονα, όπως σημείωσε, θα αναδειχτούν τα μεγάλα  πολιτικά διλήμματα της επόμενης περιόδου, στη βάση των οποίων θα συγκροτηθεί και η πολιτική σύγκρουση μεταξύ της Αριστεράς και της Δεξιάς, μεταξύ των προοδευτικών και των συντηρητικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «τα διλήμματα αυτά αφορούν τόσο την κατεύθυνση που θα πάρει τα επόμενα χρόνια η Ευρώπη, και το αν ο πιστός φίλος του Κ. Μητσοτάκη και εχθρός της Ελλάδας Μ. Βέμπερ θα γίνει πρόεδρος της Κομισιόν, όσο και τη μεταμνημονιακή Ελλάδα, το κοινωνικό  κράτος, το ασφαλιστικό σύστημα, το εισόδημα των πολιτών, την ανάπτυξη, την απασχόληση, τους μισθούς».

«Η κινητήρια δύναμή μας είναι  οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες, ο δημοκρατικός κόσμος, όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις 26 Μαΐου και θα την κερδίσουμε» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ