Skip to main content

Τσίπρας: Το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μάχη στις ευρωεκλογές

Από το Χουδέτσι όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «σε αυτόν εδώ τον τόπο γεννήθηκαν μεγάλοι αγώνες για την ελευθερία και τη δημοκρατία.

Στη ζεστή υποδοχή του κάθε φορά που βρίσκεται στην Κρήτη αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, σε σύντομο χαιρετισμό του σε εκδήλωση με τη συμμετοχή και των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

«Σε αυτόν εδώ τον τόπο γεννήθηκαν μεγάλοι αγώνες για την ελευθερία, τη δημοκρατία, μεγάλοι αγώνες αντίστασης απέναντι σε κάθε τυραννία. Είναι αυτός ο τόπος που σε γεμίζει με ενέργεια, ορμή, αποφασιστικότητα. Δεν είναι τυχαίο που πριν από μια δύσκολη μάχη διάλεξα την Κρήτη για τρεις μέρες ανάπαυλας, αλλά δεν είναι απλή ανάπαυλα για όσους δεν καταλαβαίνουν, εδώ γεμίζουν οι μπαταρίες με ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Χαρακτήρισε τον "Λαβύρινθο" ένα μικρό θαύμα με τη συμβολή ενός σπουδαίου Κρητικού από την Ιρλανδία, τον Ρος Ντέιλι, εκ των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη. Σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «θέλει να δώσει τη μάχη σε αυτές τις ευρωπαϊκές εκλογές και για να πάει ο τόπος μπροστά αλλά και για να δώσουμε από καλύτερες θέσεις τη μάχη στην Ευρώπη συνολικά».