Skip to main content

Τσίπρας: Τον Φεβρουάριο θα συζητήσουμε με τον Καμμένο για το Σκοπιανό

Περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση των Σκοπίων θα καταφέρει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη συμφωνία, είπε ο κ. Τσίπρας.

«Είναι γνωστό ότι οι απόψεις μας με τον Πάνο Καμμένο στο Σκοπιανό διαφέρουν» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τις Βρυξέλλες όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κυβερνητική εικόνα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε πως το διήμερο αυτό, στη Σύνοδο «δεν υπήρξε καμία αναφορά στο θέμα. Το κρίσιμο θέμα που μας απασχόλησε, ήταν η προοπτική της Συμμαχίας». Μάλιστα, πρόσθεσε πως παρόμοια ερώτηση έγινε στον πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος άλλαξε συζήτηση σαν να μην υπήρχε κανένα θέμα, μεταδίδει το iefimerida.gr.

«Περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση των Σκοπίων θα καταφέρει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη συμφωνία των Πρεσπών και εύχομαι να το κάνει, διότι είναι μία ιστορική συμφωνία» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Όταν γίνει αυτό, τον Γενάρη, Φλεβάρη, θα συζητήσουμε με τον κυβερνητικό μας εταίρο για το τι θα κάνουμε με την διαδικασία».