Skip to main content

Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για είσοδο των ανεμβολίαστων με τεστ και στις εκκλησίες - Βολές Τσίπρα

Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο ο κ. Μητσοτάκης να μετράει ψήφους, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε σφιδρή κριτική στην κυβέρνηση για την ελεύθερη πρόσβαση των ανεμβολίαστων στις εκκλησίες.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του.

«Η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη», σημείωσε.

«Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος, στρέφοντας ξανά τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλήγει: «την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους».