Skip to main content

Τσίπρας: Είμαι ακόμα θετικός - Θα μπορούσα να πάω στη Βουλή και να τους κολλήσω όλους

«Ύστερα από πέντε μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Το αποτέλεσμα του νέου, θετικού του τεστ για τον κορωνοϊό, δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ -σε ανάρτησή του στο Twitter- αναφέρθηκε στην πενθήμερη καραντίνα, τονίζοντας ότι «με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι «ύστερα από πέντε μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό».

«Εγώ δεν θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», προσθέτει.

Την Κυριακή, ο κ. Τσίπρας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό το βράδυ του Σαββάτου σε μοριακό έλεγχο.

Σε ανάρτησή του προ δύο ημερών, ανέφερε ότι τα συμπτώματα εξασθενούσαν και τόνισε ότι ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. «Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη» πρόσθεσε.