Skip to main content

Τσιρίλο:"Στο μυαλό μου μόνο ΠΑΟΚ"

Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν ακούει τις ιταλικές σειρήνες που αφορούν τον επαναπατρισμό του διότι δηλώνει πιστός στο δικέφαλο

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία, αφού ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δουλεύει για να ξανά κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα.

«Για μένα είναι μία ξεχωριστή στιγμή. Πρέπει όμως να δουλεύεις για κάτι τέτοιο. Ηταν μία μικρή ικανοποίηση και για μένα, γιατί συμμετείχα στην επιτυχία του Λονδίνου, αλλά δουλεύω για να ξανακερδίσω τη θέση μου. Στην Ευρώπη έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ήμουν εκτός επιλογής του προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα, τώρα πηγαίνει καλά και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού:

«Για τρία χρόνια είμαι στην Ελλάδα. Στην Ιταλία πέρασα τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, αλλά εδώ έχω παίξει σε δύο ομάδες αναγνωρισμένου κύρους, όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Νομίζω είναι δύσκολο να επιστρέψω στην Ιταλία, είμαι 34 χρονών, καθώς σε αυτά τα χρόνια έχει αλλάξει η κατάσταση».

Για τις ιταλικές ομάδες που έχει περάσει στο παρελθόν:

«Ασχολούμαι με τις ομάδες που πέρασα στην Ιταλία. Δεν περίμενα να δω έτσι την Ιντερ. Δεν πηγαίνει καλά, αλλά νομίζω ότι σε λίγο θα δούμε την πραγματική Ιντερ. Περνάει μία όχι και τόσο εύκολη περίοδο, αλλά έχει όλη την ποιότητα για να επιστρέψει στην κορυφή. Η Σιένα κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, με ένα μεγάλο προπονητή. Η Λέτσε δεν έχει σταθερή απόδοση και μετά υπάρχει η Ρετζίνα που κάνει και αυτή εξαιρετικό πρωτάθλημα. Εγώ μαθαίνω για όλες τις ομάδες, γιατί η σκέψη μου είναι εκεί πολλές φορές».