Skip to main content

Τσιρίλο: «Χρειάζεται καθαρό μυαλό με ΑΕΚ»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας τοποθετήθηκε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια και το ντέρμπι της ερχόμενης βδομάδας με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: 
 
«Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί γυρίσαμε πίσω χωρίς τους τρεις βαθμούς. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός μας. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα καλή και γενικότερα την δεδομένη χρονική είναι καλά. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες με νίκη από την έδρα της Ξάνθης».
 
Για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν: 
 
«Το πιο σημαντικό από τα τρία είναι αυτό με την ΑΕΚ. Όμως γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα είναι μπροστά μας ο Εργοτέλης και μετά η ΑΕΚ. Θέλει πολύ συγκέντρωση και καλή προετοιμασία, αυτά τα ματς είναι καθοριστικά για το μέλλον μας την φετινή σεζόν».
 
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: 
 
«Σίγουρα το περσινό παιχνίδι είναι στο μυαλό μας, ξέρουμε τι είχε συμβεί. Τώρα έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε και πρέπει να το σβήσουμε από το μυαλό μας. Χρειάζεται καθαρό μυαλό γιατί ίσως είναι επικίνδυνο να το θυμόμαστε. Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση».
 
Για το αήττητο του ΠΑΟΚ εδώ και δύο μήνες: 
 
«Είμαστε σε καλή περίοδο και χαρούμενοι που δεν έχουμε χάσει όλο αυτό το διάστημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, αλλά σε αυτούς τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα αρέσουν τα δύσκολα. Θα παλέψουμε για να ανταποκριθούμε».
 
Για τις αποχωρήσεις των Αρίας, Κοντρέρας και Βιεϊρίνια: 
 
«Σαφώς μιλάμε για τρεις μεγάλους παίκτες και πάνω από όλα φίλους. Θα μας λείψουν αλλά μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλουμε θα τα καταφέρουμε, θα δώσουμε ότι μπορούμε για να είναι ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει».
 
Για τον Κατσικά: 
 
«Μπορεί να βοηθήσει, χρειάζεται βέβαια εμπειρία. Είναι όμως έξυπνος, μπορεί να βοήθησε μελλοντικά τον ΠΑΟΚ. Και από τον Γιώργο Κατσικά και από τους άλλους νεαρούς μπορεί να περιμένει πολλά στο μέλλον στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα πάρει πολλά».