Skip to main content

Τσιτουρίδης, Σαμαράς κι… ομόλογα

Επί ποδός ο Σάββας Τσιτουρίδης ενόψει… εθνικών εκλογών. Σε συγκέντρωση του Κιλκίς πριν από λίγες ημέρες δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην πολιτική και στη… Βουλή και μάλιστα με τις ευλογίες του προέδρ
της Μελίνας Καραπαναγιωτιδου
melkar4@yahoo.gr


Επί ποδός ο Σάββας Τσιτουρίδης ενόψει… εθνικών εκλογών! Σε συγκέντρωση του Κιλκίς πριν από λίγες ημέρες δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην πολιτική και στη… Βουλή και μάλιστα με τις ευλογίες του προέδρου Αντώνη Σαμαρά! Η Ρηγίλλης, αν και γνωρίζει τις κινήσεις του πρώην υπουργού της ΝΔ και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σε εβδομαδιαία εφημερίδα (ότι έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο το come back του), μέχρι στιγμής δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του (ούτε ασχολήθηκε, διότι έχει αλλά σοβαρότερα θέματα, όπως αποδεικνύει έγγραφο στις ΝΟΔΕ για τις δημοτικές εκλογές – βλ. άλλο ρεπορτάζ της Voria.gr)

Όπως μου έλεγαν στελέχη του κόμματος στο Κιλκίς, «ο Σαμαράς με τον Συμπιλίδη στο νομό και τον «Μπακογιαννικό» Κιλτίδη εκτός ΝΔ, δεν έχει λόγους ούτε να ανησυχεί ούτε να βιάζεται. Οι εσωκομματικές εκλογές απέδειξαν τη δυναμική του Αντώνη στη γενέτειρα του Γιώργου Συμπιλίδη και δεν υπάρχει λόγος το κόμμα να μην περιμένει το πόρισμα της εξεταστικής για τα ομόλογα όπου εμπλέκεται και το όνομα του κ. Τσιτουρίδη…».

Την ίδια ώρα τα δυο «υπερσαμαρικά» στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής στο νομό κρατούν τα στόματα κλειστά. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρώην βουλευτή, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που θέτουν ευθέως ότι «Ο Σαμαράς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Καραμανλή κι αυτό φάνηκε στο συνέδριο. Συνεπώς γιατί να τις χαλάσει για το Σάββα και μάλιστα ενόψει εξεταστικής για τα ομόλογα;».