Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Ο 20χρονος πρωταθλητής ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την δουλειά που κάνουν και ευχήθηκε στον αντίπαλό του «πολλούς τελικούς στο μέλλον».

Στη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων, που τον έκαναν να αισθάνεται ότι «παίζω στο σπίτι μου», στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του τουρνουά Open της Μασσαλίας.

Ο 20χρονος πρωταθλητής ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την δουλειά που κάνουν, ευχήθηκε στον αντίπαλό του «πολλούς τελικούς στο μέλλον», ενώ για μία ακόμη φορά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του για τη στήριξή που του παρέχει.

«Ο κόσμος της Γαλλίας αγαπάει πραγματικά το τένις, ένα χειροκρότημα σε όλους σας. Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα για μένα στη Μασσαλία, αλλά και για τον Μικαΐλ», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια για την πορεία σου, ελπίζω να έχεις πολλούς τελικούς στο μέλλον. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές που πριν λίγα χρόνια μου είχαν δώσει και κάρτα ελευθέρας! Πιστεύατε σε μένα από το παρελθόν, είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δώσατε.
Ευχαριστώ επίσης τους Έλληνες φιλάθλους. Είδατε πολλές ελληνικές σημαίες σήμερα και αυτοί με βοήθησαν πραγματικά για την κατάκτηση του τίτλου, ήταν σα να αγωνίζομαι στο σπίτι μου αφού δεν ήρθαν Έλληνες μόνο από τη Γαλλία αλλά και από την πατρίδα.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τον πατέρα μου που είναι κάθε μέρα μαζί μου, όλους τους φίλους μου. Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ακαδημία Μουράτογλου που δεν είναι πολύ μακριά από εδώ.

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν βοηθήσει για την πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά που γίνεται όλο και καλύτερο και θα γίνει ακόμη καλύτερο στο μάλλον. Μπορούν να βελτιωθούν κι άλλα πράγματα, συνεχίζετε να κάνετε αυτό που κάνετε και σας εύχομαι τα καλύτερα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ