Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών κατά την πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι Έλληνες φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για το Αυστραλιανό Όπεν.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος τενίστας κέρδισε άνετα τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο στη Μελβούρνη περνώντας άνετα στον 2ο γύρο του τουρνουά γκραν σλαμ όμως αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών στις εξέδρες καθώς έβριζαν χυδαία και δεν βοηθούσαν στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

«Υπάρχουν δύο είδη υποστήριξης που μπορείς να πάρεις από το κοινό, το ένα είναι αυτό που στρέφεται κατά του αντιπάλου σου και το άλλο είναι η πολύ καλή υποστήριξη προς το πρόσωπό σου. Μου αρέσει πραγματικά που έρχονται και με υποστηρίζουν γιατί αυτό μου δίνει μία θετική αύρα στο παιχνίδι μου. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπάνω μερικοί από αυτούς», δήλωσε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας για να συμπληρώσει:

«Ο αντίπαλος μπορεί να μην καταλάβαινε τι γινόταν και να μην καταλάβαινε τα συνθήματα, αλλά από την πλευρά τους θα έπρεπε να δείχνουν λίγο περισσότερο σεβασμό. Αυτό είναι όλο. Να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που κάνουν, αλλά με λίγο περισσότερο σεβασμό».

Ακόμη πρόσθεσε πως θα χαρακτήριζε «πιο πολύ σαν συμπεριφορά κερκίδας του ποδοσφαίρου, η οποία δεν ταιριάζει στο τένις. Θα πρέπει να μείνει στο ποδόσφαιρο, όχι στο τένις. Δεν μίλησα καθόλου για ησυχία. Μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν, αλλά με λίγο πιο πολύ σεβασμό. Με ακόμα πιο πολλή τόνωση ακόμα πιο πολύ θόρυβο, δεν έχω θέμα με αυτά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ