Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
x

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΓΕΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

Ο πρών υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, καταφέρεται εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για μια ανάρτησή του.

«Πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς» χαρακτηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης είχε προβεί σε ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή την άσεμνη κίνηση της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους την ώρα που έφευγε απο το δικαστήριο:

«Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου 'ρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα:

«Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει τσουλί, τα χάνει ολα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" όταν ηταν στο δευτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».

Στην ανακοίνωση ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ