Skip to main content

TV5MONDE: Ανακαλύψτε τους μικρούς φόνους της Αγκάθα Κρίστι τον Ιούνιο

Πρόκειται για μία τηλεοπτική μεταφορά των κλασικών έργων της Αγκάθα Κρίστι. Οι υποθέσεις, που έχουν μεταφερθεί στη δεκαετία του 50 με φόντο τη γοητεία

Οι «Μικροί φόνοι της Αγκάθα Κρίστι» η πιο αστεία και γοητευτική αστυνομική σειρά επιστρέφει και το TV5MONDE ταξιδεύει το τηλεοπτικό του κοινό τον Ιούνιο στον μυστικό κόσμο της Αγκάθα Κρίστι.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική μεταφορά των κλασικών έργων της Αγκάθα Κρίστι. Οι υποθέσεις, που έχουν μεταφερθεί στη δεκαετία του ’50 με φόντο τη γοητεία και τη χειραφέτηση των γυναικών, φέρνουν στο προσκήνιο τον απεχθή αλλά και ακαταμάχητο αστυνόμο Σουάν Λόρενς και την πολύ (έως πάρα πολύ) περίεργη και ατρόμητη δημοσιογράφο Αλίς Αβρίλ. Χωρίς να ξεχνάμε βεβαίως και την πιστή γραμματέα του Λόρενς, τη Μαρλέν, μία μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε.

Τις Παρασκευές 8, 15 και 22 Ιουνίου
Στις 22 :00
Με υπότιτλους

Η σειρά βραβεύτηκε με το Βραβείο καλύτερης συλλογής 90 λεπτών στο Φεστιβάλ Fiction TV της Λα Ροσέλ 2017.



Οι μικροί φόνοι: μυστικά των γυρισμάτων  
Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 19:40

Βλέπετε φανατικά τη σειρά «Οι μικροί Φόνοι της Αγκάθα Κρίστι» και διψάτε να μάθετε όλα τα μυστικά της; Η Μπλαντίν Μπελλαβουάρ, Αλίς Αβρίλ στη σειρά, σας οδηγεί εκεί όπου δεν μπορεί κανείς εκτός σειράς να πάει: στο πλατώ των γυρισμάτων ενός επεισοδίου. Ακολουθήστε την οδηγό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ