Skip to main content

Τζαβέλλας:"Στις 20 Ιανουαρίου θα ξέρουν όλοι"

Ο αμυντικός της Άιντραχτ Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για το μέλλον του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό θέτοντας ως κρίσιμη ημερομηνία τις 20 Ιανουαρίου

Ο 25χρονος άσος δεν στέριωσε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Από τον Νοέμβριο δημοσιεύματα από Γερμανία και Ελλάδα τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τα όσα λέγονται.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο, μιας και προπονείται με τον Πανιώνιο έτσι ώστε να κρατήσει σε καλά επίπεδα τη φυσική του κατάσταση.

Για όλα αυτά μίλησε στην εφημερίδα Goal News με το πιο ενδιαφέρον από όλα να είναι η δήλωσε πως στις 20 του μήνα θα ξέρει που θα αγωνίζεται, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

"Θα μου επιτρέψεις να μην πω κάτι για την Ελλάδα. Για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα... Ναι είχα κάποιες επαφές. Οκέι κάποια λόγια μου ίσως και να παρεξηγήθηκαν. Μέχρι να τελειώσουν κάποια πράγματα ωστόσο, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο", είπε αρχικά σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό και συνέχισε:

"Πιστεύω δεν θα αργήσει (να ξεκαθαρίσει το τοπίο). Μέχρι τις 20 του μήνα νομίζω πως θα γνωρίζω την επόμενη ομάδα μου".

Κλείνοντας τόνισε:

"Θέλω να τελειώνει το θέμα της μεταγραφής μου. Γι αυτό προπονούμαι με τον Πανιώνιο. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπου θα παίζω για να διεκδικήσω τις πιθανότητες μου για να κληθώ και πάλι στην Εθνική. Το Euro είναι ένα μεγάλο όνειρο για μένα".