Skip to main content

Τζακ ποτ 100.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 στο Markopoulo Park

Οι 100.000 ευρώ θα μοιραστούν τη Δευτέρα σε όσους προβλέψουν σωστά τους ίππους που θα τερματίσουν πρώτοι από την 3η έως και την 8η ιπποδρ

Περισσότερα από 100.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 ανεβάζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ύψη στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του μήνα, στο Markopoulo Park.

Το ποσό αυτό θα μοιραστεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σε όσους προβλέψουν σωστά τους ίππους που θα τερματίσουν πρώτοι από την 3η έως και την 8η ιπποδρομία. Θα προσφερθούν ακόμα δύο ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως την 4η ιπποδρομία και από την 5η έως την 8η.

Ενισχυμένα θα είναι τα κέρδη και για τους νικητές του Γκανιάν (σωστή πρόβλεψη του νικητή), λόγω της πριμοδότησής του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Ξεχωρίζουν η 4η, η 6η και η 8η ιπποδρομία

Οκτώ αμφίρροπες αναμετρήσεις φιλοξενεί η 28η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς στην οποία ξεχωρίζουν τρείς κούρσες. Πρόκειται για την 4η, την 6η και την 8η ιπποδρομία στις οποίες θα τρέξουν εννέα, δέκα και εννέα ίπποι αντίστοιχα.

Τα βλέμματα των φίλων του ιπποδρόμου αναμένεται να συγκεντρώσει και η 7η ιπποδρομία με την κόντρα των φοράδων στη sprint απόσταση των 1.100 μέτρων.

Η πρώτη ιπποδρομία θα εκκινήσει στις 16:00. Οι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, στο διαδίκτυο και μέσω της συχνότητας του High TV.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ