Skip to main content

Τζανακάκης: Δεν πετύχαμε ακόμη κάτι, να είμαστε καλύτεροι με ΠΑΟ

«Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι ακόμη και τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο μας βοηθάνε πάρα πολύ», δήλωσε ο πλάγιος μπακ του Άρη.

Χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας και του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού κρατά ο Μανώλης Τζανακάκης μιλώντας στη «Βεργίνα Τηλεόραση» ενώ υπογράμμισε πως ο Άρης δεν έχει πετύχει ακόμη κάτι.

Παράλληλα, ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε το δεύτερο 45λεπτο με τον ΟΦΗ ως ένα από τα καλύτερα ενώ αποθέωσε τους Χαβιέ Ματίγια και Νίκο Μαρτίνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρητικός αμυντικός των Θεσσαλονικέων:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Για πρώτη φορά ο ΟΦΗ έπαιξε φέτος τόσο σφιχτά, ενώ στα τελευταία παιχνίδια με τους καινούριους προπονητές, έπαιζε πολύ πιο ανοιχτά. Αλλιώς τον περιμέναμε κι αλλιώς μας βγήκε. Τους βοήθησε το γκολ που έβαλαν, αλλά από κει και πέρα κλείστηκαν στην άμυνα και θα έπρεπε να βρούμε τρόπους να την διασπάσουμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε».

Για την ανατροπή του σκορ: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονά μας. Όταν τρέχεις, πιέζεις, δημιουργείς ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ. Εμείς έτσι παίξαμε. Αλλά έχω την εντύπωση, ότι ακόμη κι αν δεν έμπαινε κάποιο γκολ και δεν κερδίζαμε, τόσο εμείς όσο και ο κόσμος θα φεύγαμε «γεμάτοι» από το γήπεδο. Βέβαια νικήσαμε και όλα είναι καλά».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκαρσία: «Χάθηκε το πέναλτι από τον Ματέο, αλλά πιστέψτε με, είναι μεγάλος παίκτης και είδατε ότι δεν έχασε σε ψυχολογία. Το αντίθετο μάλιστα βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το υλικό του Αρη: «Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι ακόμη και τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο μας βοηθάνε πάρα πολύ. Είναι σαν να παίζουν από την αρχή του αγώνα. Και νομίζω ότι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και κόντρα στον ΟΦΗ».

Για τον Ματίγια και τον Μαρτίνες, που σκόραραν με απευθείας εκτελέσεις φάουλ: «Για τον "Μάτι" τι να πω. Έχει ένα δεξί πόδι μαγικό. Πραγματικό μοιρογνωμόνιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα. Όσο για τον Μαρτίνες, χάρηκα πολύ που έβαλε γκολ. Το είχε κι αυτός ανάγκη. Όποτε μπαίνει στο παιχνίδι, μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά χαμηλά τη μπάλα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ακόμη δεν πετύχαμε κάτι. Έχουμε τέσσερα ματς. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με αυτό που δώσαμε με τον ΟΦΗ. Εμείς πρέπει, όχι απλά να είμαστε καλοί, αλλά ακόμη καλύτεροι».