Skip to main content

Τζανακόπουλος: Ποιον φοβάται η ΝΔ και έχει άγχος για τη δικαιοσύνη

«Η χώρα έχει σύνταγμα, έχει κυβέρνηση, έχει έννομη τάξη που καθορίζει αρμοδιότητες» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μια φορά προσβάλλει τους θεσμούς και επιχειρεί τη χειραγώγηση της δικαιοσύνης» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανακοίνωσή του απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση που τονίζει πως η κυβέρνηση «για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής καμία απόφαση που θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα χρόνια. Πολύ περισσότερο κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου επισημαίνει πως η χώρα «έχει σύνταγμα, έχει κυβέρνηση, έχει έννομη τάξη που καθορίζει αρμοδιότητες. Μάλλον κάποιοι θέλουν οι θεσμοί να μείνουν ακέφαλοι ενόψει εκλογών.

»Το ερώτημα είναι ένα: Γιατί η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας τον κ. Βενιζέλο εκδηλώνει τέτοιο άγχος για τον ορισμό της ηγεσίας της δικαιοσύνης κατά το γράμμα και το πνεύμα του συντάγματος και του νόμου;

Ποιόν αλήθεια φοβούνται;» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Τζανακόπουλου.