Skip to main content

Τζαβέλα: Αν εκλεγώ, θα δουλέψω σκληρά για να μπει μια τάξη στο Αιγαίο

«Χρειάζεται μια δυνατή κοινοβουλευτική παρουσία, η οποία αποδεικνύει ότι ξέρει να βάλει κάποια τάξη στα διεθνή»,είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

«Η ουσία είναι ότι ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, από όλη την Ελλάδα σταυρός μέχρι τέσσερις σταυροί. Μετά από 4 χρόνια χωρίς εκλογές έχει μία μορφή δημοψηφίσματος, αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί και είναι κάτι που ζητάει και ο κόσμος. Ο κόσμος λέει να ψηφίσουμε για να φύγουν», δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Νίκη Τζαβέλα, μιλώντας στον «Realfm 97,8» και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ήμουν μια δυνατή ευρωβουλευτής στον τομέα της Ενέργειας, δυστυχώς δεν βγήκα και δεν πήραν δρόμο κατ'εμέ τα ζητήματα αυτά. Αν ήμου εκεί θα είχα βάλει μια τάξη σε όλα αυτά.

Χρειάζεται μια δυνατή κοινοβουλευτική παρουσία, η οποία αποδεικνύει ότι ξέρει για να βάλει κάποια τάξη στα διεθνή. Αυτό αφέθηκε και μπήκαμε τώρα σε τριβές με την Τουρκία με προοπτική πιά να έχουμε ένα πολύ θερμό καλοκαίρι μπροστά μας», ανέφερε.

«Αν εκλεγώ θα ασχοληθώ πολύ με το Αιγαίο για να μπει μια τάξη, να μπορεί να κάνει έρευνες και εξορύξεις ο καθένας εκεί που είναι τα σύνορά του. Θα δουλέψω σκληρά γι'αυτό», τόνισε.

«Ψήφος για την ευρωβουλή στην Αριστερά είναι μια χαμένη ψήφος γιατί δεν έχουν φωνή μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, δεν έχουν πρόταση, πάντα είναι αντιπρόταση» σχολίασε.