Skip to main content

Τζαβέλλας: Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου - Δεν ψάχνω για δικαιολογία

«Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική», λέει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε θέση για την αντίδρασή του, κατά τους πανηγυρισμούς του στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκφράζοντας τη συγγνώμη και τον σεβασμό του στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις στα social media για τη συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα, μετά το υπέροχο τέρμα που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, τοποθετήθηκε για το περιστατικό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, εκφράζοντας τη συγγνώμη και τον σεβασμό του στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, ενώ τόνισε πως δικαιολογημένα δέχεται την σκληρή κριτική.

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε.

Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική.

Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας.

Με πρώτον εμένα!

Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Αλκη».