Skip to main content

Τζεμπούρ: Είμαι ευχαριστημένος στον Άρη και νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ

Είναι σημαντική για την ομάδα η απόκτηση του Μπουγκέρα καθώς είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, ανέφερε ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων.

Για την ετοιμότητά του ώστε να αγωνιστεί άμεσα, για την παρουσίαση των καινούργιων εμφανίσεων του Άρη αλλά και για τον συμπατριώτη του Ματζίντ Μπουγκέρα που αποκτήθηκε από τους κιτρινόμαυρους, μίλησε ο επιθετικός Ραφίκ Τζεμπούρ.

«Νιώθω περήφανος για τις νέες φανέλες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να να κερδίζουμε. Οποια φανέλα και αν φοράμε, πρέπει να την ιδρώνουμε και να φτάνουμε στη νίκη. Προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, τον τρόπο που με αντιμετωπίζει ο προπονητής και γενικά από την προσαρμογή μου στην ομάδα. Πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι σε θέση να πάρω κάποια πρώτα λεπτά σε κάποιο φιλικό, δήλωσε ο Αλγερινός επιθετικός.

Ο άσος των κιτρινόμαυρων ρωτήθηκε για την απόκτηση του συμπατριώτη του, Ματζίντ Μπουγκέρα, απαντώντας: «Είμαι περήφανος που μπορέσαμε και τον πήραμε. Μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Βέβαια πλησιάζει προς τη δύση της καριέρας του, όμως είναι σημαντικό για την ομάδα να διαθέτει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο που αγωνίζεται.».