Skip to main content

Τζήμερος: Εγώ αναρρώνω, όχι όμως και η ελληνική οικονομία

Ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, σχολίασε την συνεχή αβεβαιότητα στην οποία ζει ο Έλληνας καθώς η οικονομία δε μπαίνει σε ανάρρωση.

«Είμαι σε φάση ανάρρωσης. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την οικονομία», σημείωσε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος.

«Εγώ είμαι καλά, γιατί μου είπε ο γιατρός ότι σε δέκα μέρες θα βγάλω τα ράμματα και ότι σε δύο μήνες δεν θα φαίνεται τίποτα παρά μόνο ένα σημάδι. Φαντάζεστε να μου έλεγε ότι δεν ξέρει πότε θα βγουν τα ράμματα; Για να καταλάβουμε έτσι πώς αισθάνεται ο Έλληνας», συμπλήρωσε μιλώντας στη πρωϊνή εκπομπή του Mega.

«Το τροχαίο ατύχημα που είχα ήταν μια ευκαιρία να μαθευτεί ότι η Δημιουργία Ξανά παίρνει μέρος στις εκλογές, γιατί κανένας δεν το είχε αναφέρει μέχρι τότε. Βέβαια δεν το έκανα επίτηδες», τόνισε.

Ο κ.Τζήμερος υποστήριξε ότι τα μεγάλα κόμματα δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της οικονομίας με τρόπο λογικό και συνεχίζουν να επιβαρύνουν φορολογικά πολίτες και επιχειρήσεις, επειδή δε θέλουν να κόψουν την ειδική μεταχείριση στους ευνοημένους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, δίνοντας ως παράδειγμα τη ΔΕΗ, ενώ είπε ότι βάσει των εισφορών, κανένας Έλληνας, κανενός Ταμειου, δε μπορεί να λαμβάνει σύνταξη άνω των 2.000 ευρώ.